Hartelijk welkom

Wij heten u van harte welkom op de website van Het Pokerhuis.
Deze webstek is bedoeld om geïnteresseerde, een handje op weg te helpen. U kan hier terecht voor de werking van het pokerhuis alsook het uitnodigen van spelers van het pro-team. Zo kan u op een eenvoudige manier kennis maken met Het Pokerhuis en zijn faciliteiten. Wij hopen u snel aan onze poker tafel te zien spelen.

Het Pokerhuis updates

ept

Matti verovert EPT Berlin

Een spannende eerste dag op het duitse europese kampioenschap, was al meteen een succes voor onze Matti. Hij wist na enkele moeilijke handen toch de dag af te sluiten als 'pot-leader'. Met deze goede vooruitzichten start morgen dag 2 van het tornooi. Wij duimen alvast voor een overwinning !!


Tornooi zege voor Andries

Andries wist de eindoverwinning in ons eigen Pokerhuis tornooi te behalen, maar dit ging niet zonder moeite. Hij moest al van de start de tafel delen met 5-voudig wereldkampioen Daniel Negreanu. Een geduchte tegenstander die zich niet zomaar opzij liet zetten. Andries had dan ook het nodige geluk nodig bij het winnen van de laatste pot. De tornooi zege levert hem maar liefst 30.000 euro op. Wij bedanken uiteraard ook Daniel voor zijn aanwezigheid, en verwachten hem terug volgend seizoen.

Advertentie partners

advertentie